Päätös

Sosiaalityöntekijä ja euron symboli.

Päätös

Saat hakemukseesi aina kirjallisen päätöksen. Päätös toimitetaan postitse siihen osoitteeseen, jonka olet ilmoittanut hakemuksessasi.

Lue saamasi päätös tarkkaan. Siinä kerrotaan, miksi sinulle on myönnetty harkinnanvaraista toimeentulotukea tai miksi sitä ei ole voitu myöntää.

Jos olet saanut tukea, päätöksessä kerrotaan myös, onko tuki maksettu tilillesi vai esimerkiksi suoraan laskuttajalle hakemuksesi perusteella. Päätöksessä voi olla myös toimintaohjeita, joita sinun tulee noudattaa.

Saatat saada tukea myös maksusitoumuksen tai maksukortin muodossa. Niiden avulla pystyt maksamaan ostoksesi esimerkiksi kaupassa tai apteekissa.

Joskus toimeentulotuki voidaan myöntää kuittia vastaan. Jos näin on, päätöksessä on ohjeet kuitin toimittamiseen. Kun olet toimittanut kuitin, tuki maksetaan ilmoittamallesi tilille.

Jos et ymmärrä jotakin kohtaa saamastasi päätöksestä, voit ottaa yhteyttä Kanta-Hämeen hyvinvointialueen taloudellisen tuen yksikön puhelinneuvontaan. Vaihtoehtoisesti voit olla yhteydessä suoraan hakemuksesi käsittelijään.

Miten hyvin tämän kohdan antama tieto auttoi sinua?
  • Erittäin hyvin 
  • Melko hyvin 
  • Melko huonosti 
  • Erittäin huonosti